AVERTISMENT LEGAL

Adresa site-ului nostru este: https://scoalamarenostrum.ro/

1. IDENTITATEA PROPRIETARULUI SITE-ULUI WEB

GRUPO TARRACO DE ESCUELAS DE FORMACIÓN DE POSTGRADO, S.L., cu CIF B-01589969 și sediul social în C/ Amadeu Vives, 5, Bloque 1 – Bajo C, 43481, La Pineda, Tarragona.

Registrul Mercantil din Tarragona, Tomo 3203, Folio 65, Inscripción 1, Hoja T-55691

Telefon: +40 312 215 899

E-mail: direccion@grupotarraco.com

NUMELE DOMENIULUI: https://scoalamarenostrum.ro/

Înscrierea în Registrul Statal al Entităților de Formare pentru a oferi Formare profesională care nu este inclusă în catalogul specialităților formative (pdf).

2. ACCEPTAREA TERMENILOR DE UTILIZARE

Utilizarea acestui site Web conferă navigatorului, fie persoană fizică sau juridică, condiția de UTILIZATOR, ceea ce implică aderarea la termenii și condițiile indicate mai jos. În toate scopurile, vor fi considerate termenii și condițiile în versiunea publicată la momentul accesării.

GRUPO TARRACO DE ESCUELAS DE FORMACIÓN DE POSTGRADO, S.L. recomandă UTILIZATORULUI să citească atent termenii și condițiile detaliate mai jos înainte de a utiliza serviciile oferite. De asemenea, accesul la anumite servicii prin intermediul acestui site Web poate fi supus anumitor condiții specifice care, în funcție de caz, înlocuiesc, completează și/sau modifică aceste condiții generale. Prin urmare, înainte de a accesa și/sau utiliza serviciile noastre, UTILIZATORUL trebuie să citească atent și condițiile specifice corespunzătoare.

În cazul în care nu acceptați condițiile de utilizare, trebuie să vă abțineți de la accesarea și utilizarea serviciilor conținute în acest site Web.

Prezentele condiții de utilizare reglementează utilizarea generică a site-ului Web de către UTILIZATOR, care are posibilitatea de a le vizualiza și de a le imprima. GRUPO TARRACO DE ESCUELAS DE FORMACIÓN DE POSTGRADO, S.L. își rezervă dreptul de a modifica sau de a șterge în orice moment și fără notificare prealabilă conținuturile, serviciile și informațiile care se găsesc pe acest site, precum și de a limita sau de a anula termenii și condițiile aplicabile site-ului.

3. PROPRIETATE INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIALĂ

Conținutul acestui site este protejat de Legile privind Proprietatea Intelectuală și Industrială.

Site-ul web, incluzând cu titlu enunțiativ însă nu limitativ programarea sa, editarea, compilarea și restul elementelor necesare pentru funcționarea sa, designul, logo-urile, textele și/sau grafica sunt proprietatea GRUPO TARRACO DE ESCUELAS DE FORMACIÓN DE POSTGRADO, S.L. sau în caz că are o licență sau o autorizație expresă din partea autorilor. Indiferent de scopul pentru care au fost destinate, reproducerea totală sau parțială, utilizarea, exploatarea, distribuirea și comercializarea, în orice caz, necesită autorizarea prealabilă scrisă de către GRUPO TARRACO DE ESCUELAS DE FORMACIÓN DE POSTGRADO, S.L.

Încălcarea oricăruia dintre drepturile menționate mai sus poate constitui o încălcare a acestor dispoziții, precum și o infracțiune pedepsită în conformitate cu articolele 270 și următoarele din Codul Penal. Designuri, logouri, texte și/sau elemente grafice care nu aparțin GRUPO TARRACO DE ESCUELAS DE FORMACIÓN DE POSTGRADO, S.L. și care pot apărea pe site-ul web aparțin proprietarilor respectivi, fiind ei înșiși responsabili pentru orice posibilă controversă care poate apărea în legătură cu acestea.

În orice caz, GRUPO TARRACO DE ESCUELAS DE FORMACIÓN DE POSTGRADO, S.L. are autorizația prealabilă expresă a proprietarilor. Orice reclamații care pot fi depuse de către UTILIZATORI în legătură cu posibile încălcări ale drepturilor de proprietate intelectuală sau industrială asupra oricărui conținut al acestui site Web trebuie trimise la următoarea adresă de e-mail: incidencias@grupotarraco.com

4. ACCES LA WEBSITE

Site-ul nostru Web poate fi vizitat de orice UTILIZATOR în mod liber și gratuit. Datele cu Caracter Personal furnizate vor fi întotdeauna tratate în conformitate cu prevederile Legii Organice 15/1999 privind Protecția Datelor cu Caracter Personal.

5- UTILIZAREA CORECTĂ A SITE-ULUI WEB

UTILIZATORUL se angajează să utilizeze site-ul Web, conținutul și serviciile sale în conformitate cu Legea, cu bunele obiceiuri și ordinea publică. UTILIZATORUL se angajează și se obligă să:

  • Nu utilizeze site-ul Web sau serviciile furnizate prin intermediul acestuia în scopuri sau efecte ilicite sau contrare conținutului prezentului Avertisment Legal, care dăunează interesele sau drepturile terților, sau care, în orice mod, pot deteriora, face inutil sau inutilizabil site-ul Web sau serviciile sale sau pot împiedica utilizarea satisfăcătoare a site-ului Web de către alți utilizatori.

  • Nu distrugă, să modifice, să facă inutile sau, în orice alt mod, să deterioreze datele, programele sau documentele electronice și alte documente care se găsesc pe site-ul Web.

  • Nu introducă programe, viruși, macroinstrucțiuni, mini-aplicații sau orice alt dispozitiv logic sau secvență de caractere care cauzează sau poate cauza orice tip de alterare în sistemele informatice ale GRUPO TARRACO DE ESCUELAS DE FORMACIÓN DE POSTGRADO, S.L. sau ale unor terțe părți.

  • Nu utilizeze în mod abuziv informații, mesaje, grafice, desene, fișiere de sunet și/sau imagini, fotografii, înregistrări, software și, în general, orice fel de material accesibil prin intermediul site-ului Web sau al serviciilor oferite de acesta.

  • Nu introducă acțiuni, atitudini sau idei discriminatorii bazate pe sex, rasă, religie, convingeri, vârstă sau condiție.

De asemenea, GRUPO TARRACO DE ESCUELAS DE FORMACIÓN DE POSTGRADO, S.L. își rezervă dreptul de a refuza sau de a retrage accesul la site-ul Web și/sau la serviciile oferite, în orice moment și fără notificare prealabilă, acelor UTILIZATORI care nu respectă aceste condiții generale.

6. REGIM DE RESPONSABILITATE

GRUPO TARRACO DE ESCUELAS DE FORMACIÓN DE POSTGRADO, S.L. nu va fi responsabil, direct sau indirect, pentru:

  • Calitatea serviciului, viteza de acces, funcționarea corectă, disponibilitatea sau continuitatea funcționării site-ului Web.

  • Existența întreruperilor de serviciu, întârzierilor, erorilor, defecțiunilor și, în general, a altor inconveniente care își au originea în circumstanțe care nu sunt sub controlul GRUPO TARRACO DE ESCUELAS DE FORMACIÓN DE POSTGRADO, S.L.

  • O acțiune frauduloasă sau culpabilă din partea UTILIZATORULUI și/sau care își are originea în cauze de forță majoră. În orice caz, indiferent de cauză.

  • Daune directe sau indirecte, daune subsecvente și/sau pierderi de profit.

  • Conținuturile și opiniile terților sau informațiile conținute în paginile Web ale terților care pot fi accesate prin Link-uri sau motoare de căutare de pe site-ul Web.

  • Daunele care pot fi cauzate în aparatura UTILIZATORILOR de posibili viruși informatici contractați ca urmare a navigării pe site-ul Web sau orice alte daune care rezultă din această navigare.

  • Nerespectarea legii, a moralei și a bunelor obiceiuri general acceptate sau a ordinii publice ca urmare a transmiterii, difuzării, stocării, punerii la dispoziție, recepționării, obținerii sau accesului la conținut.

De asemenea, GRUPO TARRACO DE ESCUELAS DE FORMACIÓN DE POSTGRADO, S.L. nu garantează că site-ul Web și serverul sunt lipsite de viruși și nu va fi răspunzătoare pentru niciun prejudiciu cauzat de accesarea site-ului web sau de imposibilitatea de a-l accesa.

GRUPO TARRACO DE ESCUELAS DE FORMACIÓN DE POSTGRADO, S.L. va avea dreptul, fără nicio compensație pentru UTILIZATOR pentru aceste concepte, de a suspenda temporar serviciile și Conținuturile site-ului web pentru a efectua operațiuni de mentenanță, îmbunătățire sau reparație.

Cursurile predate de acest centru nu conduc la obținerea unei calificări recunoscute oficial.

7. PROTECȚIA DATELOR

În conformitate cu prevederile Regulamentului 2016/679 și ale Legii 3/2018 privind protecția datelor cu caracter personal, responsabilul site-ului web GRUPO TARRACO DE ESCUELAS DE FORMACIÓN DE POSTGRADO, S.L., va prelucra datele cu caracter personal în conformitate cu termenii stabiliți în politica de protecție a datelor. Informații suplimentare pot fi găsite în secțiunea politica de protecție a datelor.

Dacă doriți să vă exercitați drepturile de acces, rectificare, anulare sau opoziție, puteți contacta adresa de e-mail: direccion@grupotarraco.com

8. PUBLICITATE

În conformitate cu prevederile Legii privind Serviciile Societății Informaționale și Comerțul Electronic (LSSICE), politica în ceea ce privește e-mail-ul se axează pe trimiterea doar a comunicărilor pe care UTILIZATORUL a solicitat să le primească. În cazul în care nu se dorește primirea acestor mesaje prin e-mail, rugăm să ne contacteze la următoarea adresă de e-mail: incidencias@grupotarraco.com

9.- LEGEA APLICABILĂ, JURISDICȚIA ȘI COMPETENȚA

Legislația aplicabilă în cazul unui litigiu sau conflict de interpretare a termenilor care alcătuiesc acest Avertisment Legal, a Condițiilor Generale și/sau Particulare, a Politicii de Confidențialitate și a Politicii de Cookies, precum și a oricărei întrebări legate de serviciile și/sau produsele acestui Portal, va fi legislația Spaniolă.

Pentru soluționarea tuturor litigiilor, discrepanțelor, controverselor, întrebărilor sau reclamațiilor care rezultă direct sau indirect din interpretarea, respectarea sau nerespectarea, executarea, soluționarea sau nulitatea acestora, ambele părți sunt de acord să se supună jurisdicției și competenței Judecătorilor și Tribunalelor de la domiciliul utilizatorului, cu condiția ca utilizatorul să se afle pe teritoriul Spaniol și să acționeze în calitate de consumator. În caz contrar, supunerea va fi la judecătoriile și tribunalele din orașul Tarragona, Spania.

PROTECȚIA DATELOR

Cine este Responsabilul?

GRUPO TARRACO DE ESCUELAS DE FORMACIÓN DE POSTGRADO, S.L., cu CIF B-01589969 și sediul social C/ Amadeu Vives, 5, Bloque 1 – Bajo C, 43481, La Pineda, Tarragona.

Telefon: +40 312 215 899

E-mail: direccion@grupotarraco.com

 

În ce scop prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal?

  • La Grupo Tarraco prelucrăm informațiile pe care ni le furnizează persoanele interesate pentru a gestiona înscrierea la cursurile de formare profesională solicitate.
  • Vom prelucra datele dumneavoastră pentru a vă informa (prin e-mail, telefonic, personal și/sau telematic) despre produsele și/sau serviciile noastre.
  • Odată încheiată relația cu GRUPO TARRACO DE ESCUELAS DE FORMACIÓN DE POSTGRADO, S.L., suntem interesați să menținem legătura cu Dumneavoastră și vă informăm că datele dvs. vor fi comunicate societăților din cadrul GRUPO TARRACO legate de www.grupotarraco.com pentru activitățile acestora în domeniul editorial, al formării și al culturii, pentru ca acestea să vă poată informa (prin e-mail, telefonic, personal și/sau telematic) despre produsele și/sau serviciile lor.
  • În plus, atunci când sunt furnizate opinii despre școală, informațiile vor fi, de asemenea, prelucrate pentru a putea fi împărtășite pe paginile noastre web.

Cât timp vor fi păstrate datele dumneavoastră?

Datele cu caracter personal furnizate vor fi păstrate până când partea interesată nu solicită ștergerea acestora.

Vă puteți exercita în orice moment drepturile de acces, ștergere, rectificare, opoziție și revocare a consimțământului acordat, în scris la GRUPO TARRACO DE ESCUELAS DE FORMACIÓN DE POSTGRADO, S.L., sau prin trimiterea unui e-mail la adresa lopd@grupotarraco.com

Care este legitimitatea pentru prelucrarea datelor dumneavoastră?

Prelucrarea informațiilor se bazează pe executarea înscrierii, precum și pe furnizarea de opinii reale ale elevilor care au făcut parte din școală. Refuzul de a prelucra datele dumneavoastră va duce la imposibilitatea de a accesa cursurile de formare profesională înscrise.

Cui vor fi comunicate datele dumneavoastră?

Datele furnizate pentru oficializarea înscrierii nu vor fi transmise unor terțe părți, cu excepția cazurilor în care există o obligație legală în acest sens. Datele nu vor fi transferate către o țară terță sau o organizație internațională. Datele furnizate cu privire la opiniile personale despre școală vor fi transmise unor terțe părți.

Care sunt drepturile dumneavoastră atunci când ne furnizați datele?

Persoana interesată are dreptul de a-și retrage în orice moment consimțământul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal și de a depune o plângere la Agenția Spaniolă pentru Protecția Datelor. De asemenea, dacă doriți, puteți să vă exercitați drepturile de acces, rectificare, ștergere, opoziție și dreptul la portabilitatea datelor, contactându-ne la adresa furnizată mai sus.

Puteți vizualiza aici certificarea noastră LOPD.

CONDIȚII GENERALE DE CONTRACT

1. SCOPUL ȘI DOMENIUL DE APLICARE

Scopul acestor Termeni și Condiții Generale este de a reglementa relația dintre GRUPO TARRACO DE ESCUELAS DE FORMACIÓN DE POSTGRADO, S.L. (denumită în continuare “SOCIETATEA”) și dumneavoastră (denumit în continuare “Clientul”), în legătură cu toate tranzacțiile efectuate prin intermediul website-ului https://scoalamarenostrum.ro/ (denumit în continuare ” website-ul”), domeniu deținut de SOCIETATEA, societate legal constituită, cu sediul social în C/ Amadeu Vives, 5, Bloque 1 – Bajo C, 43481, La Pineda, Tarragona, deținătoare a Numărului de Identificare Fiscală B01589969 și înscrisă în Registro Mercantil de Tarragona, Tomo 3203, Folio 65, Inscripción 1, Hoja T-55691.

Pentru orice întrebare, ne puteți contacta la adresa de e-mail direccion@grupotarraco.com.

Contractarea online a produselor și/sau serviciilor oferite de SOCIETATEA prin intermediul acestui site va fi supusă prevederilor prezentelor Condiții Generale de Contract.

2. ACCEPTAREA ȘI DOVADA ACCEPTĂRII

Achiziționarea produselor și/sau serviciilor trebuie să se facă prin activarea butoanelor PLATĂ sau CUMPĂRARE care apar în josul paginii de cereri de cumpărare și să exprime acceptarea integrală a fiecăruia dintre Termenii și Condițiile de Contract, așa cum apar pe site-ul SOCIETĂȚII, înainte de achiziționarea produselor/contractarea serviciilor, fără aplicarea oricăror modificări care pot interveni ulterior în clauzele Termenilor și Condițiilor de Contract.

Din momentul acceptării, utilizatorul dobândește statutul de Client al SOCIETĂȚII descris în prezentele Condiții Generale de Contract. Orice produs sau serviciu oferit ulterior de SOCIETATE trebuie să facă obiectul unui nou contract.

În cazul în care Clientul dorește să citească Termenii și Condițiile Generale mai în detaliu, acesta poate imprima documentul pe hârtie sau îl poate salva în format electronic.

SOCIETATEA va trimite Clientului, odată ce acești Termeni și Condiții au fost acceptați în mod expres, dovada achiziției efectuate, cu toți termenii acesteia, prin e-mail în termen de 24 de ore de la cumpărare.

SOCIETATEA vă informează că, din motive legale, arhivează documentele electronice în care se formalizează achizițiile, iar dumneavoastră puteți avea acces în orice moment la aceste documente, solicitându-le Departamentului nostru de Asistență pentru Clienți.

3. PREȚURI, MODALITĂȚI DE PLATĂ, LIVRARE ȘI ANULARE

3.1 Prețuri

Prețurile aplicabile fiecărui produs și/sau serviciu sunt cele indicate pe website la data comenzii, inclusiv, dacă este cazul, TVA (Taxa pe Valoarea Adăugată).

Cu toate acestea, în conformitate cu dispozițiile Legii 37/1992 din 28 decembrie 1992, care reglementează această taxă, tranzacția poate fi exonerată sau nu poate fi supusă acesteia, în funcție de țara de reședință a cumpărătorului și de condiția în care acesta acționează (Întreprinzător/profesionist sau persoană fizică). În consecință, în anumite cazuri, prețul final al comenzii poate fi modificat față de prețul afișat pe site.

În cazul expedierilor către țări din afara Uniunii Europene, SOCIETATEA nu își asumă costurile corespunzătoare taxelor și impozitelor vamale din fiecare țară.

Ofertele vor fi marcate corespunzător și identificate ca atare, indicându-se în mod convenabil prețul anterior și prețul ofertei.

SOCIETATEA își rezervă dreptul de a efectua orice modificare pe care o consideră oportună pe website, în orice moment și fără notificare prealabilă, și poate actualiza produsele și serviciile în funcție de piață.

Costurile de expediere sunt incluse în preț, cu excepția Insulelor Canare, Ceuta, Melilla și a coletelor internaționale, care vor fi supuse unei suprataxe de 20 EUR pentru primele și de 65 EUR pentru cele din urmă.

3.2 Modalitate de plata

Cumpărăturile, în funcție de produsele achiziționate, pot fi achitate prin modalitățile enumerate mai jos:

  • PayPal: Disponibil pentru toate țările.
  • Tarjeta (Visa, Master Card sau American Express): Disponibil pentru toate țările.
  • Prin Stripe

3.3 Promoții și reduceri

  • Este posibil să folosiți vouchere de reducere sau promoții ca formă de plată pentru înscrierea dumneavoastră.
  • Este posibil să vă trimitem e-mailuri cu vouchere de reducere sau promoții. Nu suntem răspunzători pentru eventualele erori în adresa de e-mail a destinatarului cuponului sau promoției.
  • Voucherele de reducere și promoțiile nu sunt transferabile și nu este posibil să transferați utilizarea și dreptul la acestea unei alte persoane.
  • Nu suntem responsabili pentru pierderea, furtul sau ilegibilitatea promoțiilor și reducerilor.
  • Condiții de răscumpărare a cupoanelor de reducere:
    • Pentru a utiliza codul de reducere, trebuie să îl introduceți în pagina de comandă, înainte de a efectua plata.
    • Uneori emitem vouchere de reducere sau promoții cu o durată limitată, care este detaliată în momentul în care voucherul sau promoția este trimisă.
    • Voucherele de reducere nu pot fi combinate între ele sau aplicate la alte promoții.
    • Reducerile și promoțiile se aplică numai la calificările proprii ale școlii.

3.4 Livrare

Comenzile sunt trimise la adresa de livrare indicată de Client în termen de aproximativ 7 zile lucrătoare (cu un termen maxim de angajament de 15 zile lucrătoare) și 20 de zile lucrătoare pentru țările străine. În caz de lipsă de stoc sau de orice întârziere neprevăzută, SOCIETATEA va informa în mod corespunzător Clientul despre aceasta cât mai curând posibil.

Clientul poate selecta metoda de livrare dintre metodele de livrare posibile pentru zona sa de livrare care apar pe website. Trebuie să țineți cont de faptul că termenele de livrare, punctul de livrare și costul vor fi diferite pentru fiecare formă de transport, lucru despre care veți fi informați în mod corespunzător pe website înainte de confirmarea comenzii dumneavoastră.

SOCIETATEA trimite comenzile către clienții săi prin intermediul diferitelor companii de transport expres de prestigiu național și internațional recunoscut, precum și prin intermediul serviciului poștal de stat. Data livrării la domiciliul clientului depinde de disponibilitatea produsului ales și de zona de livrare. Înainte de confirmarea comenzii, veți fi informați cu privire la termenele aproximative de livrare. Cu toate acestea, aceste termene pot varia în funcție de circumstanțele specifice ale fiecărei comenzi. În special, timpul de transport poate fi modificat de incidente extraordinare la transportator și de dificultăți în livrarea bunurilor.

În orice caz, în cazul în care Clientul nu primește comanda în termenul maxim legal de 30 de zile de la data contractării, acesta poate contacta SOCIETATEA prin intermediul secțiunii de Asistență pentru Clienți de pe acest website.

Expedierea Kit-ului corespunzător cursului va fi efectuată odată ce plata tuturor taxelor a fost finalizată.

3.5 Retragere

Studenții online de la GRUPO TARRACO DE ESCUELAS DE FORMACIÓN DE POSTGRADO, S.L.,

în virtutea prevederilor Legii 3/2014, care modifică textul revizuit al Legii Generale pentru Apărarea Consumatorilor și Utilizatorilor și a altor legi complementare, în calitate de consumator și utilizator, au dreptul de a se retrage din contractul încheiat la distanță și de a solicita rambursarea sumei acestuia în condițiile prevăzute în această secțiune, sub protecția prevederilor articolelor 104 și următoarele din legea menționată anterior.

Termenul de exercitare a dreptului de retragere va expira după 14 zile calendaristice de la data încheierii contractului (data înscrierii).

Retragerea poate fi exercitată prin intermediul unei declarații fără echivoc în care să se indice decizia dumneavoastră de a vă retrage din contract, adresată la adresa C/ Amadeu Vives, 5, Bloque 1 – Bajo C, 43481, La Pineda, Tarragona, sau prin e-mail la adresa incidencias@grupotarraco.com. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza modelul de formular de anulare de mai jos, deși utilizarea acestuia nu este obligatorie:

Pentru a respecta perioada de retragere, este suficient ca elevul să trimită comunicarea privind exercitarea acestui drept înainte de expirarea perioadei corespunzătoare.

După expirarea acestei perioade, studentul nu va mai putea să se retragă din contract, iar retragerea studentului nu va implica dreptul la rambursare.

În cazul în care studentul își exercită dreptul de retragere în perioada descrisă mai sus, vom rambursa plățile primite, cu condiția ca cerințele să fie îndeplinite, în termen de 14 zile calendaristice de la data la care am fost informați de decizia studentului de a se retrage.

Vom efectua această rambursare folosind același mod de plată utilizat de către student pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care studentul a fost de acord în mod expres cu altceva și cu condiția ca studentul să nu suporte niciun cost ca urmare a rambursării. Cu toate acestea, în cazul în care studentul a ales în mod expres o altă metodă de livrare decât cea mai puțin costisitoare metodă de livrare obișnuită, GRUPO TARRACO DE ESCUELAS DE FORMACIÓN DE POSTGRADO, S.L. nu va fi obligat să ramburseze costurile suplimentare care decurg din aceasta.

Contractele menționate la articolul 103 din Legea 3/2014, care modifică textul revizuit al Legii Generale pentru Apărarea Consumatorilor și Utilizatorilor și alte legi complementare, sunt excluse de la dreptul de retragere.

Se precizează în mod expres că acceptarea prezentelor condiții generale implică renunțarea la dreptul de retragere în cazurile prevăzute la art. 103 Legea 3/2014.

4. PROCEDURA DE ÎNCHEIERE A CONTRACTULUI

Pentru a achiziționa produsele și/sau serviciile oferite pe website, este necesară doar completarea formularului de achiziție (cerere) cu datele personale și datele de plată.

După primirea cererii de cumpărare, SOCIETATEA va trimite imediat o confirmare a comenzii la adresa de e-mail indicată în cererea de cumpărare, în termen de 24 de ore de la primirea acesteia.

5. LIMBĂ

Limba în care se redactează contractul și factura dintre SOCIETATE și Client este limba spaniolă.

6. GARANȚIE LEGALĂ ȘI RESPONSABILITĂȚILE ALE SOCIETĂȚII

Produsele sunt acoperite de o garanție legală de trei ani împotriva lipsei de conformitate, în concordanță cu dispozițiile Legii Generale pentru Apărarea Consumatorilor și Utilizatorilor (Legea 3/2014, din 27 martie, care modifică textul revizuit al Legii Generale pentru Apărarea Consumatorilor și Utilizatorilor și alte legi complementare, aprobată prin Decretul Legislativ Regal 1/2007, din 16 noiembrie). În baza acestei legi, consumatorul are dreptul de a se îndrepta împotriva vânzătorului pentru orice neconformitate existentă la momentul livrării bunului în termenii și condițiile stabilite în aceasta.

În cazul în care lipsa de conformitate a produsului devine evidentă în decursul primilor doi ani, se presupune că defectul era deja prezent în momentul livrării produsului, cu excepția cazului în care se dovedește contrariul sau dacă această presupunere este incompatibilă cu natura produsului sau cu natura lipsei de conformitate.

În cazul unei lipse de conformitate, vom restabili conformitatea produsului, pe cheltuiala noastră, prin repararea/înlocuirea acestuia sau prin reducerea prețului, în conformitate cu dispozițiile legale aplicabile.

Asistența în garanție necesită prezentarea facturii de achiziție.

Dumneavoastră aveți la dispoziție un serviciu pentru clienți și un serviciu post-vânzare. Pentru orice clarificare, incident sau reclamație, sau orice altă comunicare care ar putea fi necesară, trebuie să contactați Departamentul de Asistență pentru clienți, prin scris la Departamentul de Asistență pentru clienți al SOCIETĂȚII, situat în C/ Amadeu Vives, 5, Bloque 1 – Bajo C, 43481, La Pineda, Tarragona, Spania, sau prin e-mail la adresa direccion@grupotarraco.com

SOCIETATEA garantează calitatea serviciului contractat prin intermediul website-ului:  https://scoalamarenostrum.ro/

Sunt asigurate toate drepturile garantate consumatorilor și utilizatorilor prin Legile în vigoare.

Nerespectarea oricăreia dintre condițiile contractuale poate duce la returnarea produselor sau la anularea serviciilor achiziționate de către client.

7. RESPONSABILITĂȚILE CLIENTULUI

Clientul se obligă să utilizeze serviciile în mod legal, fără a contraveni legislației în vigoare și fără a încălca drepturile și interesele unor terțe părți.

Clientul garantează veridicitatea și acuratețea datelor furnizate în momentul completării formularelor de contractare, evitând orice prejudiciu cauzat SOCIETĂȚII ca urmare a incorectitudinii acestora.

Nerespectarea oricăreia dintre Condițiile Contractuale poate duce la retragerea sau anularea serviciilor de către SOCIETATE, fără a fi necesară o notificare prealabilă a Clientului și fără a avea dreptul la vreo despăgubire de orice fel.

8. SERVICII POST-VÂNZARE

Pentru orice întrebare, incident, plângere sau reclamație după achiziționarea produselor sau serviciilor, SOCIETATEA pune la dispoziția Clientului un Serviciu de Asistență pentru Clienți la următoarea adresă de e-mail: direccion@grupotarraco.com

Clientul își poate înregistra reclamațiile, care vor fi soluționate în cel mai scurt timp posibil și, în orice caz, în termen de maxim o lună, prin livrarea, de către SOCIETATE, a unui cod de identificare și a unei dovezi scrise pe hârtie sau pe orice alt tip de suport durabil.

9. PROPRIETATEA INTELECTUALĂ ȘI INDUSTRIALĂ

Drepturile de proprietate intelectuală și industrială asupra operelor, mărcilor, siglelor și a oricărui alt obiect de protecție conținute pe website-ul SOCIETĂȚII aparțin exclusiv SOCIETĂȚII (sau autorilor terți), care au drepturi exclusive de exploatare a acestora sub orice formă și, în special, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, drepturile de reproducere, copiere, distribuție, transformare, comercializare și comunicare publică. Reproducerea, distribuirea, comercializarea sau transformarea neautorizată a acestor opere, mărci, logo-uri etc. constituie o încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală și industrială ale SOCIETĂȚII sau ale titularului acestora și poate da naștere la exercitarea oricăror acțiuni judiciare sau extrajudiciare la care ar putea avea dreptul în exercitarea drepturilor lor.

Prin acceptarea prezentelor Condiții Generale de Contract, Clientul este obligat să respecte drepturile de proprietate intelectuală și industrială deținute de SOCIETATE și de terți.

10. JURISDICȚIA ȘI LEGEA APLICABILĂ

În cazul oricărui conflict sau discrepanță care apare în interpretarea sau aplicarea prezentelor condiții contractuale, instanțele și tribunalele care, dacă este cazul, vor judeca problema vor fi cele prevăzute de reglementările legale aplicabile în materie de jurisdicție competentă, în care, în cazul consumatorilor finali, se ia în considerare locul de îndeplinire a obligației sau locul de domiciliu al părții cumpărătoare.

Toate cele de mai sus nu aduc atingere dreptului Clientului de a se adresa Comisiei de Arbitraj pentru Consumatori din zona lor.

Acești Termeni și Condiții sunt reglementați și interpretați în conformitate cu legislația spaniolă. GRUPO TARRACO și Consumatorul sunt de acord să supună orice litigiu care ar putea apărea în urma prestării serviciilor acoperite de acești Termeni și Condiții de Contract instanțelor și tribunalelor corespunzătoare locului de reședință al Consumatorului.

În conformitate cu Regulamentul UE 524/2013 al Parlamentului European și al Consiliului din 21 mai 2013 privind rezolvarea online a litigiilor în materie de consum, informăm clientul că, în calitate de consumator, are la dispoziție platforma de rezolvare online a litigiilor, gestionată de Uniunea Europeană, la următorul link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=ES

GRUPO TARRACO DE ESCUELAS DE FORMACIÓN DE POSTGRADO, S.L., cu Număr de Identificare Fiscală B-01589969 și adresa C/ Amadeu Vives, 5, Bloque 1 – Bajo C, 43481, La Pineda, Tarragona. Telefon: +40 312 215 899 și e-mail: direccion@grupotarraco.com -în continuare, partea responsabilă – informează studentul despre condițiile care reglementează transferul drepturilor asupra imaginii sale (inclusiv imaginea, numele și prenumele și e-mailul) atunci când studentul decide în mod voluntar să o distribuie pe website-ul: https://grupotarraco.com/opiniones-alumnos/.

Prin urmare, faptul de a încărca imaginea dumneavoastră pe site-ul www.grupotarraco.com/opiniones-alumnos/ făcând clic pe anunțul legal, implică furnizarea de către elev a consimțământului expres pentru transferul drepturilor de imagine (inclusiv imagine, nume, prenume și e-mail) în mod gratuit și pe termen nelimitat către partea responsabilă, în conformitate cu Legea 1/1982 (5-5-1982), astfel încât partea responsabilă să o poată prelucra ea însăși și/sau prin intermediul unor terți cărora le poate transfera, individual sau în comun, integral sau parțial, în scopuri publicitare, informative și de informare în cadrul activităților persoanei responsabile și, în mod specific, pentru a publica opiniile studenților în rețelele de socializare și alte mijloace de comunicare.În consecință, studentul înțelege și acceptă că transferul drepturilor de imagine:

a.- Se referă la toate utilizările care pot fi făcute din acestea, inclusiv în mod expres utilizările comerciale, prin orice mijloc sau canal de comunicare actual sau viitor, la discreția părții responsabile.

b.- Nu are niciun fel de limitare geografică sau temporală și va rămâne în vigoare, chiar și după ce relația dintre cele două părți a luat sfârșit, cu excepția cazului în care este revocată în mod expres și în scris, iar responsabilul este notificat prin e-mail la adresa opiniones@grupotarraco.com.

c.- Este gratuit, renunțând la orice remunerație și/sau pretenție în orice circumstanțe, pentru utilizarea acestor imagini de către persoana responsabilă în termenii și condițiile stabilite în prezenta clauză.

d.- Suporturile, materialele publicitare și promoționale, în care poate apărea imaginea și/sau vocea angajatului, individual sau colectiv, sunt și vor rămâne proprietatea centrului.

Toate cele de mai sus, cu excepția utilizărilor sau aplicațiilor care ar putea încălca dreptul la onoare în termenii stabiliți în Legea organică 1/82 din 5 mai privind Protecția Civilă a Dreptului la Onoare, a Intimității Personale și Familiale și a Imaginii de Sine.

Prin urmare, studentul renunță în mod expres la orice reclamație, plângere sau acțiune în justiție îndreptată împotriva organizației, care decurge din utilizarea imaginii în conformitate cu autorizația acordată, atât în timpul relației stabilite, cât și la sfârșitul acesteia, indiferent de motiv.

Studentul își poate revoca acordul în orice moment, trimițând un e-mail la adresa opiniones@grupotarraco.com.

INFORMAȚII PRECONTRACTUALE

În conformitate cu obligația de informare precontractuală în contractele la distanță stabilită în articolul 97 din Decretul Regal Legislativ 1/2007 din 16 noiembrie, care aprobă textul revizuit al Legii Generale pentru Apărarea Consumatorilor și Utilizatorilor și alte legi complementare, în ultima sa revizuire, în vigoare din 29 martie 2014; consumatorul este informat cu privire la condițiile care vor guverna în cazul în care înscrierea este formalizată în Mare Nostrum Business School.

Trebuie remarcat faptul că oferta personalizată ulterioară poate fi diferită în funcție de variația acestor condiții sau ca urmare a obținerii de informații despre preferințele dumneavoastră.

  1. Identificarea vânzătorului

Mare Nostrum Business School este un centru privat de studii postuniversitare care oferă învățământ online și la distanță cu îndrumare. Este înregistrat ca GRUPO TARRACO DE ESCUELAS DE FORMACIÓN DE POSTGRADO, S.L. CIF B-01589969, cu sediul în C/ Amadeu Vives, 5, Bloque 1 – Bajo C, 43481, La Pineda, Tarragona.

Website-ul pus la dispoziția celor interesați este https://scoalamarenostrum.ro/; în plus, este posibil să ne contactați prin e-mail la comercial@grupotarraco.com, precum și prin telefon la +40 312 215 899.

  1. Produse și servicii

Învățământul reglementat se referă la un set de învățături care sunt prevăzute de Sistemul de Învățământ Spaniol și care sunt predate în centre de învățământ public sau privat, școli și institute, universități etc. Și pentru care studentul obține un titlu oficial cu valabilitate academică.

Învățământul nereglementat oferit de Mare Nostrum Business School nu este contemplat de Ministerul Educației, dar permite formarea și calificarea persoanelor pentru muncă, actualizarea competențelor și cunoștințelor și, pe scurt, obținerea unei pregătiri teoretice și, uneori, practice care să le permită să răspundă cerințelor pieței.

Aceste studii nu au efecte academice și se încadrează în domeniul de aplicare al Decretului regal 2641/1980 din 7 noiembrie 1980 (B.O.E., 12 decembrie).

Caracteristicile și conținutul esențial al cursurilor oferite de Mare Nostrum Business School pot fi analizate în cadrul dosarelor de formare disponibile pe website.

Mare Nostrum Business School își rezervă dreptul de a efectua pe site, în orice moment și fără notificare prealabilă, modificările pe care le consideră oportune, putând actualiza produsele și serviciile în funcție de piață sau retrăgând orice curs sau produs care ar putea apărea disponibil. Se înțelege ca fiind suficientă în acest sens, publicarea directă pe site.

Mare Nostrum Business School este exonerat de orice tip de responsabilitate în cazul în care utilizatorul nu a citit documentul pus la dispoziție în care este indicat tipul de formare care se desfășoară în centrul nostru. Acest document este întotdeauna disponibil pentru vizualizare înainte de achiziționarea cursului, atât în formularul de înscriere, cât și în paginile web ale școlii, iar acceptarea sa expresă este necesară pentru a formaliza contractarea.

  1. Condiții de vânzare

Pe parcursul următoarelor puncte, se vor indica condițiile care vor reglementa contractul care va fi stabilit la formalizarea înscrierii în Mare Nostrum Business School. Aceste puncte vor stabili drepturile și obligațiile tuturor utilizatorilor Mare Nostrum Business School în legătură cu produsele/serviciile oferite prin intermediul website-ului indicat în secțiunea 1.

  1. Precios y formas de pago

Prețurile cursurilor și serviciilor pot fi afișate fie în euro, sau echivalentul în alte valute, cum ar fi dolarul pentru anumite țări. Prețul care trebuie plătit pentru a oficializa înscrierea este cel care va fi indicat la finalizarea procesului de înscriere, după efectuarea plății.

Așa cum s-a indicat în secțiunea anterioară numărul 2, Mare Nostrum Business School își rezervă dreptul de a face pe site, în orice moment și fără notificare prealabilă, modificările pe care le consideră adecvate în ceea ce privește produsele și serviciile; incluzând în cadrul acestor modificări prețurile stabilite. Prin urmare, pentru elev, se va lua în considerare prețul plătit în momentul formalizării înscrierii și care era în vigoare la acel moment.

Metodele de plată acceptate de Mare Nostrum Business School sunt:

  • Card de credit sau de debit
  • Paypal
  • Stripe
  • Trasfer bancar
  • Finanțare prin colaboratori financiari externi

Nu va exista niciun cost suplimentar pentru livrarea materialelor în cadrul modalităților de studiu la distanță și mixt, cu excepția studenților care locuiesc în afara Spaniei; sau în Insulele Canare, Ceuta și Melilla din cauza taxelor vamale.

  1. Furnizarea și durata serviciilor

Cursurile pot fi puse la dispoziție în diferite modalități. În funcție de modalitatea solicitată, materialele vor fi primite în anumite perioade de timp.

  • În cazul în care se solicită modalitatea Online, studentul va primi codurile de acces în termen de cel mult 24 – 48 de ore lucrătoare din momentul în care se formalizează înscrierea și se efectuează plata corespunzătoare.
  • În cazul în care se solicită modalitatea la Distanță, materialele vor fi trimise într-o perioadă de cel mult 15 zile din momentul în care se formalizează înscrierea și se face plata corespunzătoare.
  • În cazul în care se solicită modalitatea Mixtă, trebuie să se țină seama de ambele termene indicate în secțiunile anterioare.
  • În oricare dintre aceste modalități, studentul va avea acces la webinare live.

Mare Nostrum Business School va notifica studentul cu privire la orice întârziere care ar putea apărea în ceea ce privește livrarea, dar acest lucru nu va atrage după sine nicio compensație pentru student. Școala nu va fi responsabilă în cazul în care întârzierea se datorează unor complicații legate de student sau de compania de livrare.

Materialul furnizat studentului corespunde versiunii actualizate și actuale a cursului, care poate fi vizualizată în dosarul de formare. Eventualele actualizări ale materialului care pot fi făcute la o dată ulterioară nu vor fi furnizate, cu excepția cazului în care studentul le solicită și plătește taxele corespunzătoare.

Având în vedere diversitatea cursurilor și a serviciilor disponibile, studenții se vor putea înscrie în diferite limbi, în funcție de oferta curentă. Limbile pentru care sunt disponibile aceste cursuri sunt: spaniolă, italiană, portugheză și română.

În cazul în care utilizatorul primește un produs incorect, în stare necorespunzătoare sau deteriorat, Mare Nostrum Business School se va ocupa de ridicarea acestuia de la adresa de livrare și va furniza materialul corect și în stare bună, fără a solicita niciun cost suplimentar.

Ca termen general, din momentul în care studentul își formalizează înscrierea, acesta va avea la dispoziție un an pentru a putea finaliza studiul cursului contractat. În cazul în care, după această perioadă, studentul nu a reușit să finalizeze cursul, poate oricând să solicite o reînnoire și să obțină un an suplimentar pentru a finaliza cursul, acest serviciu implică plata unui cost suplimentar care poate varia în funcție de cursul contractat.

Expedierea Kit-ului corespunzător cursului va fi efectuată odată ce plata tuturor taxelor a fost finalizată.

Diploma de curs va fi eliberată după ce studentul a finalizat revizuirea întregului program de studiu și a trecut examenele, precum și după plata sumei totale a taxei de înscriere. În cazul diplomelor duble sau triple, va fi necesar să fie finalizate toate pentru a putea trimite diplomele.

Accesul la platforma virtuală, la webinare și la meditații va fi oferit studenților doar în perioada în care aceștia urmează cursul.

  1. Drept de retragere și de anularea comenzii

6.1. Dreptul de retragere

Studenții online de la GRUPO TARRACO DE ESCUELAS DE FORMACIÓN DE POSTGRADO, S.L.,

în virtutea prevederilor Legii 3/2014, care modifică textul revizuit al Legii Generale pentru Apărarea Consumatorilor și Utilizatorilor și a altor legi complementare, în calitate de consumator și utilizator, au dreptul de a se retrage din contractul încheiat la distanță și de a solicita rambursarea în condițiile prevăzute în această secțiune, în conformitate cu prevederile articolelor 104 și următoarele din legea menționată anterior.

Termenul de exercitare a dreptului de retragere va expira după 14 zile calendaristice de la data încheierii contractului (data înscrierii).

Retragerea poate fi exercitată prin intermediul unei declarații fără echivoc în care să indicați decizia dumneavoastră de a vă retrage din contract, adresată la adresa C/ Amadeu Vives, 5, Bloque 1 – Bajo C, 43481, La Pineda, Tarragona, sau prin e-mail la adresa incidencias@grupotarraco.com. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza modelul de formular de anulare de mai jos, deși utilizarea acestuia nu este obligatorie:

Pentru a respecta perioada de retragere, este suficient ca elevul să trimită comunicarea privind exercitarea acestui drept înainte de expirarea perioadei corespunzătoare.

După expirarea acestei perioade, studentul nu va mai putea să se retragă din contract, iar retragerea studentului nu va implica dreptul la rambursare.

În cazul în care studentul își exercită dreptul de retragere în perioada descrisă mai sus, vom rambursa plățile primite, cu condiția ca cerințele să fie îndeplinite, în termen de 14 zile calendaristice de la data la care am fost informați de decizia studentului de a se retrage.

Vom efectua o astfel de rambursare folosind același mod de plată utilizat de către student pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care studentul a fost de acord în mod expres cu altceva și cu condiția ca studentul să nu suporte niciun cost ca urmare a rambursării. Cu toate acestea, în cazul în care studentul a ales în mod expres un alt mod de livrare decât cel mai puțin costisitor mod de livrare obișnuit, GRUPO TARRACO DE ESCUELAS DE FORMACIÓN DE POSTGRADO, S.L. nu va fi obligat să ramburseze costurile suplimentare care decurg din aceasta.

Sunt excluse de la dreptul de retragere contractele menționate la articolul 103 din Legea 3/2014, care modifică textul revizuit al Legii Generale pentru Apărarea Consumatorilor și Utilizatorilor și alte legi complementare.

Se precizează în mod expres că acceptarea prezentelor condiții generale implică renunțarea la dreptul de retragere în cazurile prevăzute la art. 103 Legea 3/2014.

6.2. Anularea comenzii

Mare Nostrum Business School garantează clientului posibilitatea de a-și anula comanda în orice moment și fără niciun cost, cu condiția ca anularea să fie comunicată înainte ca comanda să fie pusă la dispoziția curierului pentru expediere.

  1. Consimțământ și modificări

Se va considera că utilizatorul a acceptat condițiile stabilite în momentul formalizării înregistrării sale, odată ce le-a citit în mod expres.

Nu se va accepta nicio modificare a modalității după 14 zile calendaristice de la înregistrare și nici după ce materialele corespunzătoare au fost accesate sau primite.

Pentru a solicita o modificare în ceea ce privește utilizatorul care va urma în cele din urmă cursul sau va utiliza serviciul solicitat, trebuie să se țină seama de aceleași condiții indicate pentru schimbarea modalității.

Accesul la platforma virtuală are aceeași durată ca și înscrierea, adică accesul va fi oferit pe durata celor douăsprezece luni pe care studentul le are la dispoziție pentru finalizarea studiilor.

În ceea ce privește protecția datelor, toate informațiile referitoare la acest subiect pot fi consultate în secțiunea Protecția Datelor din această pagină.

  1. Obligații ale Mare Nostrum Business School

Se angajează să efectueze prestarea serviciilor pentru care este contractat cu diligență și în conformitate cu uzanțele și obiceiurile profesionale din sectorul său de activitate. De asemenea, se obligă să efectueze prestarea serviciilor la datele și/sau termenele stabilite.

Școala se angajează să informeze utilizatorul cu privire la caracteristicile esențiale ale prestării serviciilor înainte de contractare și care vor apărea ulterior în contractul de prestări servicii. Precum și toate informațiile referitoare la modul și/sau condițiile în care sunt furnizate sau realizate diferitele servicii disponibile.

Odată ce înscrierea a fost efectuată, studentul va fi notificat și i se va confirma prin e-mail înscrierea, precum și orice alt serviciu solicitat.

  1. Obligații ale studentului

Orice utilizare comercială a produselor care au marcă înregistrată este interzisă în mod expres, cu excepția exclusivă a autorizației date de Mare Nostrum Business School.

Studentul se obligă să faciliteze furnizarea acelor informații utile, relevante și veridice care sunt necesare pentru a putea executa corect prestarea serviciilor, cum ar fi adresa și datele sale de identificare personală. De asemenea, acesta se angajează să efectueze plata serviciului pe care l-a contractat.

  1. Stagii de formare în companii. Caracteristici generale

Partea practică este strict un stagiu de formare care constă în învățarea studenților în companii legate de conținutul teoretic al cursului predat. Această învățare se va realiza prin observarea profesionistului pe durata stagiului de formare. Se stabilește că stagiul de formare va fi de aproximativ 300 de ore și se va desfășura pe o perioadă de maximum 4 luni.

Stagiile de formare nu reprezintă în niciun caz stagii de pregătire în cadrul unei companii. Nu există un contract sau un raport de muncă, deoarece acestea vor fi reglementate prin intermediul unui acord, care nu acordă drepturi de muncă

Nu va exista niciun raport de muncă între elev și școală, fiind vorba de stagii de formare un contract exceptat de la statutul lucrătorilor, în conformitate cu Decretul legislativ regal 2/2015 din 23 octombrie.

Există două tipuri diferite de stagii de formare, garantate și negarantate. Diferența dintre cele două modalități constă în modul în care se realizează căutarea. În cazul stagiilor de formare profesională negarantate, studentul însuși este cel care se ocupă de contactarea companiilor și, în cazul în care compania este de acord, de formalizarea acordului; în cazul stagiilor de formare profesională garantate, școala este cea care efectuează acest proces, ceea ce presupune un cost suplimentar.

Anumite studii nu vor avea posibilitatea de a solicita serviciul de stagii de formare garantate, deoarece nu toate domeniile permit efectuarea acestora; va fi întotdeauna necesar să solicitați o confirmare prealabilă din partea școlii pentru a putea achita costul în cazul în care sunteți interesați.

Sejururile de formare profesională garantate pot fi solicitate doar de către studenții care sunt rezidenți în Spania și care au un permis de ședere sau o viză de student. Studenții care au reședința în afara Spaniei pot solicita doar stagii negarantate, iar pentru aceasta trebuie, de asemenea, să găsească o companie, să aibă asigurare de accidente și de răspundere civilă, precum și să prezinte documentația pentru a oficializa stagiul în limba spaniolă.

Pentru plasamentele de formare profesională garantate și negarantate, studenții care au reședința în Spania vor fi asigurați în caz de accident.

După finalizarea stagiilor de formare, compania poate elibera studentului un certificat de stagiu de formare în care se indică durata stagiului, activitățile desfășurate de student și nivelul de satisfacție al companiei, printre alte caracteristici.

10.1. Stagii de formare garantate (Disponibil doar în teritoriul Spaniol)

Cursurile care pot include stagii de formare garantate trebuie să respecte condițiile stabilite în prezenta secțiune.

Pentru a putea efectua stagii de formare, este necesar să se fi absolvit cel puțin 75% din curs. Este posibil doar un singur stagiu de formare pentru fiecare contract de formare. Fiecare contract de stagiu de formare include aproximativ 300 de ore care pot fi efectuate într-o perioadă maximă de patru luni.

Înainte de a începe căutarea de întreprinderi, studentul va fi rugat să confirme dacă dorește să efectueze stagiile de formare în regiunea în care locuiește sau dacă preferă să le efectueze în altă regiune, cu condiția ca acesta să se afle pe teritoriul spaniol. Orice costuri care ar putea fi implicate de călătorie sau de ședere, în cazul în care studentul solicită alegerea unei regiuni în care nu locuiește, trebuie suportate de către student însuși.

Odată ce studentul a solicitat începerea căutării de companii, școala are la dispoziție 12 luni pentru a găsi o companie care să realizeze interviurile. Nu există un număr maxim de interviuri care să fie oferite, atâta timp cât companiile nu acceptă studentul.

Pentru a efectua această căutare, se recomandă ca studentul să aibă disponibilitate deplină dimineața sau după-amiaza, de luni până vineri; datele, orarele și activitățile vor fi stabilite de către compania în care se efectuează stagiul.

Perioada cuprinsă între momentul depunerii cererii de formare și începerea stagiului de formare va fi de aproximativ 60-90 de zile lucrătoare, nu de zile calendaristice. Și chiar și în cazuri excepționale, în funcție de condițiile companiei, aceasta ar putea fi prelungită până la 12 luni, datorită contingentului de care dispune compania.

În cazul unor situații extraordinare, cum ar fi pandemia provocată de COVID-19, aceste termene pot fi afectate, din motive care nu sunt imputabile școlii.

Dacă, în orice moment, studentul trebuie să lipsească de la stagiile de formare, acesta trebuie să facă o cerere scrisă către companie și să furnizeze o copie la departamentul de practică al școlii.

În cazul în care, din motive independente de voința școlii, stagiile de formare garantate nu pot fi efectuate, de exemplu dacă studentul nu dorește să efectueze stagiul, acesta poate solicita o rambursare de 20% din prețul serviciului contractat, cu condiția să îndeplinească toate cerințele indicate mai jos:

  • Studentul trebuie să fi achitat toate taxele de curs.
  • Ca școala să nu fi oferit studentului un stagiu de formare în conformitate cu dispozițiile prezentei secțiuni.
  • Studentul să nu fi urmat cursul de formare și să nu fi promovat cursul.
  • Că studentul să nu aibă întreaga disponibilitate dimineața sau după-amiaza, de luni până vineri, pentru a efectua stagiul de formare din cadrul cursului său, și nici disponibilitatea de a se deplasa la centrul în care s-au găsit stagii de formare.

În cazul în care nu sunt îndeplinite cerințele menționate mai sus, nu se va putea solicita rambursarea a 20% sau a întregii sume a serviciului contractat.

În cazul unui conflict între compania în care se desfășoară stagiul și studentul, odată cu începerea stagiului, acesta din urmă trebuie să caute un alt centru în care să se desfășoare stagiul de formare, exonerând școala de această obligație.

Anexă: Definiții diverse

  • Elev: elev înseamnă persoana care trebuie să urmeze un curs sau să beneficieze de serviciul contractat; utilizator.
  • Drept de retragere: dreptul de retragere înseamnă dreptul consumatorului, utilizatorului sau elevului de a se retrage din contractul care îl leagă de școală pentru achiziționarea unui produs sau serviciu.
  • Stagii de practică: Prin stagii de practică se înțelege o perioadă de timp în care elevul, printr-un acord cu o companie, își prelungește formarea prin exersarea în persoană a multor activități din domeniul teoretic al cursului său.
  • Informații utile: acest tip de informații include numele complet al studentului sau al utilizatorului serviciului solicitat, adresa sau domiciliul, numărul de telefon, adresa de e-mail, datele de identificare personală și, uneori, curriculum vitae.
  • Modalitatea la distanță: modalitatea reprezintă modul în care studentul poate avea acces la materialele de studiu și pe care îl solicită înainte de a-și formaliza înscrierea. Modalitatea la distanță este modalitatea prin care studentul primește planul de învățământ în format fizic la domiciliu sau la adresa indicată.
  • Modalitatea mixtă: modul este modalitatea prin care studentul poate avea acces la materialele de studiu și pe care o solicită înainte de a-și formaliza înscrierea. Modalitatea mixtă este un tip de modalitate care pune la dispoziția studentului o parte din planul de învățământ în format fizic și o parte din planul de învățământ disponibil prin intermediul platformei virtuale.
  • Modalitatea online: modul este modalitatea prin care studentul poate avea acces la materialele de studiu și pe care o solicită înainte de a-și formaliza înscrierea. Modul online este modalitatea prin care studentul are acces la o platformă virtuală unde va găsi toate programele de studiu.
#iguru_soc_icon_wrap_671710bf797fa a{ background: transparent; }#iguru_soc_icon_wrap_671710bf797fa a:hover{ background: transparent; border-color: #7cbc61; }#iguru_soc_icon_wrap_671710bf797fa a{ color: #7cbc61; }#iguru_soc_icon_wrap_671710bf797fa a:hover{ color: #ffffff; }.iguru_module_social #soc_icon_671710bf798231{ color: #ffffff; }.iguru_module_social #soc_icon_671710bf798231:hover{ color: #7cbc61; }.iguru_module_social #soc_icon_671710bf798231{ background: rgba(255,255,255,0.01); }.iguru_module_social #soc_icon_671710bf798231:hover{ background: rgba(255,255,255,0.01); }.iguru_module_social #soc_icon_671710bf798372{ color: #ffffff; }.iguru_module_social #soc_icon_671710bf798372:hover{ color: #7cbc61; }.iguru_module_social #soc_icon_671710bf798372{ background: rgba(255,255,255,0.01); }.iguru_module_social #soc_icon_671710bf798372:hover{ background: rgba(255,255,255,0.01); }